黑沙人像之旅

以相會友
回覆文章
kinkin315

黑沙人像之旅

文章 kinkin315 »

延續上一次燈塔人像之旅,今日下午來一次黑沙人像之旅,有興趣快報名,下午3:30筷子基維他奶等.
頭像
stepheng

文章 stepheng »

快D貼D相來睇下 [smilie=yell.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
Neil

文章 Neil »

stepheng 寫:快D貼D相來睇下 [smilie=yell.gif]

要問下當事人有邊D貼得先
頭像
stepheng

去黑沙影水著 [smilie=rolleyes.gif]

果日影到幾點呀?當日我五點九收工都去左黑沙游水,唔見人既 [smilie=banghead.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
Neil

文章 Neil »

stepheng 寫:去黑沙影水著 [smilie=rolleyes.gif]

果日影到幾點呀?當日我五點九收工都去左黑沙游水,唔見人既 [smilie=banghead.gif]

五點九我地可能去左威斯汀
頭像
chiosir

文章 chiosir »

越來越對影人有興趣,影人還是按自己的構思去影才有進步,如背景的選取,
人的姿勢如何,如何運用反光板和如何要求model達到你的要求,這些這
這些都是大有學問,長路漫漫.........,吾將上下而求索.
最後由 chiosir 於 週六 7月 17, 2010 10:54 編輯,總共編輯了 1 次。
R197

文章 R197 »

chiosir 寫:越來越對影人有興趣,影人回是按自己的構思去影才有進步,如背景的選取,
人的姿勢如何,如何運用反光板和如何要求model達到你的要求,這些這
些些都是大有學問,長路漫漫.........,吾將上下而求索.

我就覺得影人系我暫時遇到的攝影題材中最難的,
而且其中一個唔喜歡影的原因就系驚交唔到靚同埋滿意的相給MODEL... [smilie=banghead.gif]

另外堅堅SIR有無果日張合照擺下上黎咁啊..? [smilie=spin2.gif]
頭像
stepheng

為加深毒性,俾D好野大家參考一下:Manuel Libres Librodo Jr.
記錄美好,分享精彩。
回覆文章