GOODBYE MY CAR

生活點滴.
回覆文章
頭像
stepheng

GOODBYE MY CAR

文章 stepheng »

尼架車mop$2700,冷氣夠凍,音響不差,機件正常,內外都算企理,仲有五個月才驗車,缺點是年紀大左d,就快17歲生日了,我已是她第九個主人了,大家對尼架車有無興趣?有都太遲了,因為前兩日已賣走了.也真是緣份,我在網上兜售,不久就有一個姓名同我兒子的拼音一模一樣的人來約試車,我以為是飛力來搞事但證實飛力是無辜的,原來就係咁巧合真係有個同名同姓的,中文讀音完全一樣,只是有一個字是同音不同字.不要小看這車呀,那天試車時在大橋上時竟可以逢車過車架.
賣走這輛車也真有點不捨得,話晒都是我第一架車,且有良好回憶(零意外),不過平平地賣左佢好過她死在我手上,兩年半前買回來時也只要$5500.尼架車加埋下一手已轉手十人,唔知在澳門的汽車轉名排行榜上可以排第幾位呢? 本來約小吉來試坐下我架古董車,而家無機會了,除了無機會坐古董車外,住也有困難了,因為多左BB,睡廳介唔介意?阿吉幾時落來混下吉呀?
附加檔案
希望你能善終啦,BYEBYE.
希望你能善終啦,BYEBYE.
記錄美好,分享精彩。
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

好在~
在啊sir賣掉前有幸坐過一次~^.^ [smilie=icon_smile_kiss.gif]
頭像
stepheng

那一回用不幸來形容更貼切吧 [smilie=icon_smile_blush.gif]
記錄美好,分享精彩。
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

哈~
說起來也算是一次難忘的經歷吧~~~
[smilie=icon_smile_tongue.gif]
微笑小橙
聯繫:

哼…

文章 微笑小橙 »

唔制啊…橙都未試過…
唔理啊,橙要坐飛機補數,
再唔係就坐火箭…
有順風車都唔預橙一份\ [smilie=banghead.gif]
幫助有需要的孤兒和寡婦,
醫治病患者和纏褢他們內心淌血的傷處,
餵飽飢餓的人, 等於關懷天上的主,
藉此事奉祂和彰顯祂的大愛...^^
頭像
stepheng

如果聽完蘋果乘車後的感覺,橙可能不太想坐了 [smilie=lol.gif]
記錄美好,分享精彩。
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

哈哈~ [smilie=icon_lol.gif]
微笑小橙
聯繫:

真的嗎…

文章 微笑小橙 »

是怎樣的感覺?
刺激?慢?悶?熱?
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

有些刺激...
也有些驚心動魄~ [smilie=icon_biggrin.gif]
微笑小橙
聯繫:

坐火箭

文章 微笑小橙 »

仲正…
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

蘋果都知道其實橙橙係好想試一試坐吓呢部車架~~ [smilie=jump.gif]
頭像
stepheng

蘋果的形容詞幾貼切;
橙橙的勇氣可嘉.
記錄美好,分享精彩。
sisiea814
聯繫:

文章 sisiea814 »

蘋果 寫:有些刺激...
也有些驚心動魄~ [smilie=icon_biggrin.gif]

難度阿sir在飛車 [smilie=spin2.gif]
叫我紫兒=_=
回覆文章