澳門街靚車貼圖區

生活點滴.
Nicole
聯繫:

澳門街靚車貼圖區

文章 Nicole »

大家如果係街見到認為靚仔車或自己的dream car可以貼上給大家分享 [smilie=yell.gif]
頭像
stepheng

文章 stepheng »

你尼個題目難d播,唔係成日拿相機出街,且影人地車d相,俾人見到唔知怕唔怕俾人 [smilie=icon_16.gif]

你記得貼幾張上來呀.

鍾意的當然不少,但買落還是實際d,來緊架車係我心中的第三選擇.
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

有創意.
附加檔案
同時擁有兩架愛車,有七人車的舒適,跑車的外型.
同時擁有兩架愛車,有七人車的舒適,跑車的外型.
有邊隻雀唔驚?
有邊隻雀唔驚?
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

亞sir見番你以前同款ge車,仲要被人追尾,有乜感覺呀 [smilie=lol.gif]
附加檔案
車仔傑

文章 車仔傑 »

都係刪除番幅相先,費士比人貼係勞校網個留言住箱都
附加檔案
最後由 車仔傑 於 週二 6月 28, 2005 14:13 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
stepheng

幾型播,
不過你應未夠年齡手查出街,
架車係HONDA的什麼型號?
好像不太似CIVIC. [smilie=confused.gif]

我以前架車如俾人追尾我就好開心,
順便俾個PATPAT佢錫下,
唔係賣車咁麻煩 [smilie=lol.gif]

其實我唔係好明,
追尾撞後面個架輸晒,
追來幹什麼 [smilie=confused.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

立即搵一搵,搵到D分析:

車主行為解碼,楂車分析心理

當 駛 上 高 速 公 路 時 , 你 總 會 嘗 過 被 尾 隨 車 輛 緊 貼 得 只 有 一 呎 距 離 , 到 底 是 這 個 人 喜 歡 聞 你 「 屁 股 」 ? 還 是 想 推 你 入 鬼 門 關 呢 ? 根 據 精 神 學 家 分 析 , 他 們 的 性 格 會 較 為 自 卑 , 為 了 掩 飾 其 自 卑 感 , 會 故 意 在 朋 輩 或 陌 生 人 面 前 作 出 一 類 令 人 吃 驚 的 舉 動 。 這 類 人 的 智 商 一 般 會 較 實 際 年 齡 低 15-30% 不 等 , 是 一 個 從 來 不 會 說 「 對 不 起 」 的 人 , 不 過 這 類 人 的 攻 擊 性 其 實 非 常 之 低 。
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

係civic黎嫁,佢係四門版比起兩門版方便好多,型號係思域1600cc版同普通係街見到係吾同嫁,佢有一個叫VTEC既耶
VTEC介紹網:http://www.hkcivic.com/multimedia/vtec.htm
頭像
stepheng

睇完之後半明半解,如有實物應會好d,到時初三的內燃機可以請傑仔上來上課了.
如不是自己買車用車,都唔知汽車的引擎有咁多種,我上課時講來講去都係最基本的那種.
不過如掌握書上最基本的那種,再去學其他類型,應比較易接受的.
我和另一個物理老師都有個共同想法,如有機會想去一些車房或家電修理店做學徒,唔知傑仔有無得介紹尼 [smilie=icon_smile_approve.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

靚唔靚?
我唔係好貪心,
很多車我只係想楂試下 [smilie=bye.gif]
同樓下的二手車行的老板有些認識(那架古董車同佢地買的),
見到佢地有好多車,
心諗唔知佢地請唔請暑假工呢 [smilie=lol.gif]
附加檔案
Acura RSX Type S.jpg
Acura RSX Type S.jpg (54.25 KiB) 已瀏覽 37072 次
Acura RSX Type S2.jpg
Acura RSX Type S2.jpg (59.04 KiB) 已瀏覽 37072 次
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

街車外形睇得多,睇下賽車外形又覺得點呢 [smilie=hehe.gif]
附加檔案
頭像
stepheng

尼度是否珠海賽車場?
尼架應是上面那架白色的車,噴貼之後好似唔夠原裝好睇,但多左跑味.

尼種誇張D的車唔好意思楂出街了.

傑仔有玩賽車嗎?
我估你應會楂車了,有機會帶我地見識下,或者去影下賽車.
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

嗰度係泰國ge貝拿賽車場
賽車遊戲早前都有玩,不過近牌己經玩到無乜錢了 [smilie=banghead.gif]
想去影下賽車.第52屆澳門賽車認為點樣,如果拿到卡的話 [smilie=bye.gif]
頭像
stepheng

在澳門咁多年都未去過賽車現,今年如有時間一定要去大影特影.
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

在西安一寺廟內,不太懂,溜出來去廟對面的車行有一架改裝車吸引了一些人圍觀,
我也去湊湊熱鬧,靚唔靚見仁見智,但有些特別,貼出來俾大家睇睇.
附加檔案
記錄美好,分享精彩。
回覆文章