bb相....

以相會友
回覆文章
頭像
skc

bb相....

文章 skc »

番到大陸四日,四日都系落雨 [smilie=baddevil.gif] [smilie=banghead.gif] ...
咩地方都無去...只好影幾張我個姪女 [smilie=lol.gif]
附加檔案
頭像
涵仔

文章 涵仔 »

I LOVE IT
不過光線好像不太夠?
頭像
stepheng

文章 stepheng »

第二張可愛,睇來佢幾鍾意你同佢影相咁bo [smilie=icon_lol.gif]

既然都帶左相機,當然咩都影下LA,其實落雨都有落雨的影法既...
記錄美好,分享精彩。
頭像
Neil

文章 Neil »

個BB女對眼好有你既感覺
頭像
skc

文章 skc »

stepheng 寫:第二張可愛,睇來佢幾鍾意你同佢影相咁bo [smilie=icon_lol.gif]

既然都帶左相機,當然咩都影下LA,其實落雨都有落雨的影法既...

可惜就系咩地方都去唔到...系大陸屋企到,成間屋都無野好影(城市)
so未咩都無影....
頭像
skc

文章 skc »

涵仔 寫:I LOVE IT
不過光線好像不太夠?

系...本身間屋系唔多點夠光,又因為開閃驚傷到BB女對眼
SO開閃都開到最弱...系有小小唔夠光 [smilie=ruin228.gif]
頭像
skc

文章 skc »

Neil 寫:個BB女對眼好有你既感覺

load唔到 [smilie=confused.gif]
回覆文章