引誘

以相會友
sicheong

引誘

文章 sicheong »

受到stepheng兄既誘惑, 終於買了部戰車返來
附加檔案
新戰車
新戰車
頭像
stepheng

文章 stepheng »

cheong兄效率真係高呀,架車好有跑味,到時要等下我呀!
記錄美好,分享精彩。
sicheong

唔好咁講啦, 單車周圍去玩, 無話邊個快, 邊個慢, 最緊要開心,
我明天會返國內買條單車長褲, 及一些單車補品, 如水壺架等
[smilie=lol.gif]
頭像
stepheng

仲有最重要的頭盔 [smilie=yell.gif]
記錄美好,分享精彩。
sicheong

都有少少補品既 [smilie=bebe.gif]
附加檔案
買架單車, 點可以少得個碼錶呢
買架單車, 點可以少得個碼錶呢
件衫係前年買, 條短褲都係n年前買
件衫係前年買, 條短褲都係n年前買
對手套係我讀中學時買既
對手套係我讀中學時買既
頂冒襯返架單車
頂冒襯返架單車
sicheong

今日上左去買D補品, 大出血呀 [smilie=banghead.gif]
附加檔案
整返個行李架先
整返個行李架先
見到件戰衣幾靚, 又忍唔.......
見到件戰衣幾靚, 又忍唔.......
騎單車, 點小得個水壺呢
騎單車, 點小得個水壺呢
water pot.jpg (83.71 KiB) 已瀏覽 19659 次
過多幾個月, 夏天又黎啦, 所以返左個手袖
過多幾個月, 夏天又黎啦, 所以返左個手袖
見到個面巾幾平, 又買左佢
見到個面巾幾平, 又買左佢
seamless wear.jpg (94.95 KiB) 已瀏覽 19659 次
支車頭大燈有得Zoom架, 不過未買個座, 無得用
支車頭大燈有得Zoom架, 不過未買個座, 無得用
rescue

文章 rescue »

[smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]
車子很美~

師兄~ 件車衣入左幾錢A?
sicheong

係唔係黃色果件呀
rescue

文章 rescue »

係a 係a
頭像
stepheng

對手套係我讀中學時買既 ---真係要佩服以前的質量。

你那支手電筒我都有,剛剛想換一支充電強光的。

手衫我都想買,黑色唔怕熱天吸熱太熱嗎?
記錄美好,分享精彩。
sicheong

---對手套係我讀中學時買既 ------ 讀中學時係騎單車返學, 所以已經買左, 但之後一直好少用, 當時所騎既單車係公路車, 牌子係colnago
果支電筒用3粒AAA, 我覺得佢好快無電, 想搵下有無充電既電池
我上網都搵到有其他顏色的手袖, 但係黑色係最多人用既
sicheong

rescue 寫:係a 係a

我唔知算唔算平呀, 168元一套, 平唔平呀 [smilie=confused.gif]
rescue

文章 rescue »

sicheong 寫:---對手套係我讀中學時買既 ------ 讀中學時係騎單車返學, 所以已經買左, 但之後一直好少用, 當時所騎既單車係公路車, 牌子係colnago
果支電筒用3粒AAA, 我覺得佢好快無電, 想搵下有無充電既電池
我上網都搵到有其他顏色的手袖, 但係黑色係最多人用既

[smilie=frog.gif]
可樂果? 超正的~
鋼架車架ma?
rescue

文章 rescue »

sicheong 寫:
rescue 寫:係a 係a

我唔知算唔算平呀, 168元一套, 平唔平呀 [smilie=confused.gif]

我上淘寶睇都係咁上下價
sicheong

果部可樂果已經係n年前既貨色, 依家果d正好多, 我記得當時可以用一隻手指舉得佢起, 所以我都唔知係咩架
回覆文章