請給給意見~

以相會友
回覆文章
頭像
ceo

請給給意見~

文章 ceo »

見尋日咁鬼好天..難得難得~
又見好多人去青州影..就趁呢個機會走去影影啦..
可惜~時間唔係好夠...如果我唔驚狗既話應該影得曬 ==
隻狗太大隻~高過我隻腳~ [smilie=em29.gif]
大家請比比意見我~我新年過後再去影果陣有番d經驗~謝謝~ [smilie=banghead.gif]
附加檔案
點解得番個框既??
點解得番個框既??
新一年都快到了..還不換揮春~
新一年都快到了..還不換揮春~
江記士多.以前成日打完波去..都很多人..現在剩下的~只是桌子和椅
江記士多.以前成日打完波去..都很多人..現在剩下的~只是桌子和椅
夠鍾收咸魚~
夠鍾收咸魚~
亦有人曬咸魚..還是未搬
亦有人曬咸魚..還是未搬
人搬走了..剩下了電視機
人搬走了..剩下了電視機
最後由 ceo 於 週六 2月 13, 2010 1:05 編輯,總共編輯了 1 次。
CANON 1D MARK VI
24mm-105mm L
70-200 F2.8 L
85 L II

全部都無
頭像
涵仔

文章 涵仔 »

我覺得比個名會好d,因為第一張5知你想表達甚麼意景. [smilie=confused.gif]
第二張係全組最好,
第三張, [smilie=spin2.gif]
no.4,好似失焦
no.5 感覺好好,但係甚麼意景
no.6不錯,(上部分)
我人拙見
頭像
ceo

文章 ceo »

涵仔 寫:我覺得比個名會好d,因為第一張5知你想表達甚麼意景. [smilie=confused.gif]
第二張係全組最好,
第三張, [smilie=spin2.gif]
no.4,好似失焦
no.5 感覺好好,但係甚麼意景
no.6不錯,(上部分)
我人拙見

即編輯了~ [smilie=icon_lol.gif]
85 L II

全部都無
頭像
stepheng

文章 stepheng »

我的意見是:LESS IS MORE.

劃面不適宜太多與主題無關的東西,唔係就有亂的感覺。

可以再精選些題材,或以大光圈突出想表達的東西。

IMG_9913.JPG唔錯,能反映人去樓空的感覺。
記錄美好,分享精彩。
頭像
ceo

文章 ceo »

[smilie=icon_lol.gif] THANK YOU
85 L II

全部都無
回覆文章