盧生盧太結婚大日子!!

以相會友
頭像
ceo

文章 ceo »

真係長又有..短又有..平又有....貴又有...乜都有..
CANON 1D MARK VI
24mm-105mm L
70-200 F2.8 L
85 L II

全部都無
頭像
chiosir

文章 chiosir »

看到大家的 [smilie=thumbup.gif] 相, 可喜可賀!
因當天有事務在身, 真遺憾 [smilie=banghead.gif] !
頭像
ceo

文章 ceo »

等我仲以為有得店下5d添.. [smilie=kill.gif] [smilie=kill.gif]
CANON 1D MARK VI
24mm-105mm L
70-200 F2.8 L
85 L II

全部都無
頭像
skc

文章 skc »

想玩未買部lo [smilie=icon_lol.gif]
kinkin315

文章 kinkin315 »

俾各位人兄知道左我同lo sir的秘密,今日得見錚sir文彩,實在嘆為觀止
頭像
stepheng

文章 stepheng »

唔好玩我啦,
我能作到其中一句出來都會引以為傲啦。

那日千辛萬苦調更,
諗住幫下盧sir做下斟茶遞水的工作,
點知盧sir經過幾個月的精心準備,
結婚當日已萬事俱備了,
我無聊之下去踩車,
返來見大家交咁多功課有D歉意,
只好在網上找些祝福語交下功課,
不少都是令人拍案叫絕的妙句,
確是很襯盧sir兩夫婦 [smilie=thumbup.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
Neil

文章 Neil »

多謝錚sir支持
本來以為你黎唔到 真係覺得有d唔開心
但後來聽到你話調到更 當堂開心晒
其實果日都唔係準備得很好 婚禮可以順利完成 要多謝各位經驗豐富的兄弟的幫助
尤其堅堅sir 要佢留低老婆同b女黎幫手 又要佢係女家訓身玩遊戲 真係 [smilie=thumbup.gif]
頭像
stepheng

文章 stepheng »

kinkin無論是做司儀還是兄弟都是專業級的水平。國內好似有專門幫人搞結婚的公司,kinkin絕對有能力開間咁既公司 [smilie=thumbup.gif]
記錄美好,分享精彩。
回覆文章