新濠天地開幕

以相會友
回覆文章
頭像
stepheng

新濠天地開幕

文章 stepheng »

所謂的開幕煙花匯演,有些雷聲大雨點小的感覺.
附加檔案
記錄美好,分享精彩。
頭像
chiosir

文章 chiosir »

好可惜, 我要開會, 由7:00到10:00, 真無奈! [smilie=banghead.gif]
不過, 開會前用10-22mm拍了3張掃街的相. [smilie=jump.gif]
附加檔案
頭像
stepheng

文章 stepheng »

唔好呃我地好播,
第一張該不是10-22作品,
第二、三張的水平線未夠水平播,睇來chiosir真係好趕時間播.

chiosir唔係隨時上FF嗎?
做咩仲有支10-22呀?
尼支好似係打龍工具播.
記錄美好,分享精彩。
頭像
chiosir

文章 chiosir »

stepheng 講到
唔好呃我地好播,
第一張該不是10-22作品,
第二、三張的水平線未夠水平播,睇來chiosir真係好趕時間播.

chiosir唔係隨時上FF嗎?
做咩仲有支10-22呀?
尼支好似係打龍工具播.

stepheng [smilie=thumbup.gif] 第一張是用24-105mm拍的,
拍完第一張便馬上換10-22mm, 但可惜太陽已落得八八九九了.
此後便沒有換過鏡了, 所以一直以為用緊10-22mm,
還是stepheng心水較清.

第二、三張的水平線未夠水平, 說真的, 我真的十分趕時間, 下次
有空的話一起再拍吧!!!! [smilie=jump.gif]

我唔去FF, 其主要原因是在WIDE鏡方面除了10-22mm之外, 便無
鏡可用了!!!
回覆文章