凸透鏡的澳門--春暖影花開

以相會友
回覆文章
kinkin315

凸透鏡的澳門--春暖影花開

文章 kinkin315 »

春天到了,萬丈更新,又到思春花開潮,現定於二月最後一日到澳門博物館頂的大平台,拍攝木棉花盛開,春鳥向南飛.下午三時,澳門博物館頂集合.各位團友,請報名.
R197

文章 R197 »

明天有事情做, 不能去了.

各位影多D靚相返黎啊.. 特別有大白果位 [smilie=yell.gif]
kinkin315

文章 kinkin315 »

各位團友,由於天公不做美,春照暖但天黑黑,有緣的話我們會短時間再見,現決定今曰活動取消.
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

[smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

圖檔

圖檔

圖檔
rescue

文章 rescue »

嘩 大C 請容許我 [smilie=adore2.gif] [smilie=adore2.gif] [smilie=adore2.gif]

利害利害 [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]

雖然天氣真係唔係咁好
不過我都有去
我又貼下先 [smilie=lol.gif]
附加檔案
大家睇唔睇到有咩特別a?
大家睇唔睇到有咩特別a?
仲打埋人tim
仲打埋人tim
打埋蝴蝶...
打埋蝴蝶...
大C打雀  我都有打
大C打雀 我都有打
奀仔

文章 奀仔 »

英雄出少年呀.....觀點與角度都吾同一般的大師....有邊個想到去大炮台攝入D影木棉同雀仔的阿伯群中独自影飛機呀....
附加檔案
頭像
stepheng

文章 stepheng »

果然不愧為大炮台呀 [smilie=icon_smile_shot.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

文章 stepheng »

IMG_4039s.jpg有咩特別?
係唔係那舊綠色野,
係唔係相思中炮身亡跌緊落來?
記錄美好,分享精彩。
DJlam

文章 DJlam »

stepheng 寫:IMG_4039s.jpg有咩特別?
係唔係那舊綠色野,

棵樹一邊有開花一邊無開花丫~
rescue

文章 rescue »

DJlam 寫:
stepheng 寫:IMG_4039s.jpg有咩特別?
係唔係那舊綠色野,

棵樹一邊有開花一邊無開花丫~

[smilie=icon_lol.gif] [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]
回覆文章