五一解放軍駐澳部隊軍營開放日

以相會友
回覆文章
頭像
stepheng

五一解放軍駐澳部隊軍營開放日

文章 stepheng »

睇報紙得知原來五一解放軍駐澳部隊軍營開放,三百張的門票一會兒已被一早排隊的市民取完了,後悔都已來不及了,在網上求讓了幾日都無人理。

失望之際,梁老師露出兩張參觀門票,簡直是驚喜,原來校長室都有一些門票。

回家後即刻放上來同大家分享。

更多相片在:
http://photo.163.com/openalbum.php?user ... %2F8257479
附加檔案
 為了反襯,破例上鏡吧。
 為了反襯,破例上鏡吧。
 最喜歡的一張相。
 最喜歡的一張相。
 文藝演出一定不能錯過,除了有專業水平外,演員都是非常英俊漂亮的解放軍。
 文藝演出一定不能錯過,除了有專業水平外,演員都是非常英俊漂亮的解放軍。
 食堂可能是最受歡迎的地方。
 食堂可能是最受歡迎的地方。
 真的漢子。
 真的漢子。
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

點解你吾放係攝影交流區既? [smilie=stupid.gif]

有相些(如軍樂表演)我覺得如果有長焦捕捉到表情或半身應該會好小小
因為他們不算很整齊
聊勝於無,考慮整件垃圾長焦頭黎玩下啦∼ [smilie=hehe.gif]

拉面那張的拉面是不是都被你吃光了 [smilie=lol.gif]
在盤後吧^_^

我留意好多卡片機都將影小朋友這一項歸入寵物這一項
真是很有道理的 [smilie=ruin228.gif]

最後一張吾錯啊
軍人的俊朗
父親的柔情
兒子的高傲 [smilie=ruin228.gif]
頭像
stepheng

做老板真係開心,
鍾意點玩就點玩,
搬家都好容易者
[smilie=spin2.gif]

我一到都係咁諗,
今日如有長焦,
都有些作用的,
只不過想熟d原機先玩其它,
而家都未太掌握部機,
部機在室內比以995大有進步,
魔術在最後一排用ISO1000影,
雖然光線不太強,
都不錯,
昨日幫一個班在課室影全體相,
效果都不差,
有些懷疑要不要外閃.

我先唔會排一大輪隊去食拉麵.
連食水餃都一大堆人在排隊,
結果我出茅招,
用另一個盤里的勺子飛象過河在另一邊but,
搞到俾人眼望望.唏...

我諗小遠令不少解放軍想起家里的小朋友,
軍人是偉大的,特別是低級別的.

軍營的解放軍有很多靚仔靚女,
且全都很親切.
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

咁又係既
攞住鏡頭好麻煩
換就仲麻煩.....

D70性能應該係全面超越995
995勝在可以旋轉
不過我會選擇念念不忘的G5
D70我都好鐘意,特別是外型
其實CN之間機種上,功能上差不多可以一一對應
選都選個款合心水的~
不過她有一個令不不滿的地方是高光溢出
如果D50能解決到我就買D50(仲細d便d輕d添~),不過似乎無咩可能咁~
車仔傑

文章 車仔傑 »

今日無心之下入黎睇下,發現有這個主題,好攪笑的是我那天都有去,但可能
太多人啦見吾到你呀 [smilie=bye.gif]
附加檔案
頭像
stepheng

那天我是上午去參觀,你呢?

尼種情況下通常只會在行到好近我才會望到對方.
記錄美好,分享精彩。
回覆文章