凸透鏡下的澳門--日出之旅或日落之旅(二選一)

以相會友
kinkin315

凸透鏡下的澳門--日出之旅或日落之旅(二選一)

文章 kinkin315 »

1.現通知各成員於12月14日早上五點於筷子基維他奶廠集合,齊齊出發到路環龍爪角拍攝日出,請各位於12月13日到鄭偉堅或盧偉亮老師處報名,必先問準家長,以及各成員自備腳架及足夠衣服.
2.現通知各成員於12月14日下午五點於澳門旅遊塔門前巴士站集合,請各位到鄭偉堅或盧偉亮老師處報名,必先問準家長,以及各成員自備腳架.

以選擇人數多來作決定.
頭像
stepheng

文章 stepheng »

梗係日出好玩啦,星期日早上應會輕鬆好多.
但我當日參加了百萬行,如影完日出再去企成朝驚支持不了,但又想再同大家去玩下,真係矛盾.

當日天氣:
溫度:15 / 21 oC
濕度:30 / 60 %
氣溫下降及天氣清涼。
因天文潮關係,晚上約八時至十一時低窪地區將發生海水倒灌。
天晴及乾燥。
吹和緩至清新偏北風及有陣風。
海有小浪至中浪。
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

幾時去龍爪角....影星. 搵埋葆健Sir [smilie=lol.gif]
rescue

文章 rescue »

日出好玩d~
成班人一齊期待
成班人一齊歡呼
成班人一齊凍到震[smilie=bebe.gif]
好開心 [smilie=hehe.gif]
頭像
stepheng

R197 寫:幾時去龍爪角....影星. 搵埋葆健Sir [smilie=lol.gif]

在澳門任一角落除了用望遠鏡,唔係我都好懷疑有咩效果.

第一次去龍爪角就係打算去影星,但結果劍不出鞘.
記錄美好,分享精彩。
頭像
MINI_MK
聯繫:

文章 MINI_MK »

YO~

今次冇病冇痛!
一定去! haaa...!
先出一張! haaa...
附加檔案
請大家多多指教!!
頭像
MINI_MK
聯繫:

文章 MINI_MK »

日出 [smilie=kill.gif]
請大家多多指教!!
kinkin315

看來大家都很喜歡晨運,現正式通知,本活動十人成行,十二人以內有專車接送(就係我同盧蛇部錢七),如本次不能成行,會再壓後,務求滿足大家.
頭像
stepheng

MINI_MK 寫:YO~

今次冇病冇痛!
一定去! haaa...!
先出一張! haaa...

張相 [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

kinkin315 寫:看來大家都很喜歡晨運,現正式通知,本活動十人成行,十二人以內有專車接送(就係我同盧蛇部錢七),如本次不能成行,會再壓後,務求滿足大家.

平時kinkin咁珍惜訓覺時間,好多時頭髮都未梳就沖返來,牙都係返來先刷.
今次kinkin咁大犧牲咁早車大家去,大家要識做呀,最起碼都要一包媽咪麵早餐啦.
記錄美好,分享精彩。
kinkin315

多謝各位成員支持,現有學生十一人,可以成行,錚蛇有無興呀,有d同學仔都要行百萬行,影完食個餐去就
kinkin315

知我者,錚蛇也,連我老婆老豆老母成日同我講d說話錚蛇都知,我平時中午十分鐘我都可以訓到好
頭像
chiosir

文章 chiosir »

MINI_MK, 你那張唔錯唔錯 [smilie=thumbup.gif] . 多多努力!!!!
R197

文章 R197 »

回程唔使預我了,因為即場過隔離黑沙燒烤...班活動 [smilie=lol.gif]

去程 水上街市有沒有得車咁丫??

阿貴張相..你轉玩藝術啦?? 好有Feel [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]
頭像
stepheng

R197 寫:回程唔使預我了,因為即場過隔離黑沙燒烤...班活動 [smilie=lol.gif]

去程 水上街市有沒有得車咁丫??

阿貴張相..你轉玩藝術啦?? 好有Feel [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]

咁早餐咪有著落了.

不過我建議影完日落可以去龍環葡韻影花,今日開幕啦,要影趁早,唔係自然加人為,好快謝晒.
附加檔案
記錄美好,分享精彩。
回覆文章