昔日的光輝

以相會友
回覆文章
rescue

昔日的光輝

文章 rescue »

我們的 "集體回億" [smilie=ruin228.gif]
附加檔案
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

攞我條魚周圍VET???? [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]
頭像
MINI_MK
聯繫:

文章 MINI_MK »

冇啦啦去影日出!
附加檔案
請大家多多指教!!
頭像
stepheng

文章 stepheng »

今朝去睇日出該沒有失望掛,
影得唔錯呀.

今朝尼個咁靚既天我也是由天黑睇到佢天光,
不過就唔係太享受了,
因為做緊野.
記錄美好,分享精彩。
rescue

文章 rescue »

Vincent Ieong 寫:攞我條魚周圍VET???? [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

[smilie=hehe.gif] [smilie=hehe.gif]
rescue

文章 rescue »

MINI_MK 寫:冇啦啦去影日出!

好正播~.....不過...你有日出....

我都有日落播 [smilie=lol.gif] ~車上一攝
附加檔案
d雲加埋光線... 真係好靚~
d雲加埋光線... 真係好靚~
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

WHERE IS THERE?
頭像
stepheng

Vincent Ieong 寫:

該是東方明珠對開海旁.
記錄美好,分享精彩。
頭像
MINI_MK
聯繫:

文章 MINI_MK »

stepheng 寫:
Vincent Ieong 寫:

該是東方明珠對開海旁.

哈哈! 冇錯!
真利害! [smilie=thumbup.gif]

有冇日落好地方介紹下 小弟去影影?
[smilie=rolleyes.gif]
這次係第一次影日出!
真係咩都唔識! 有咩可以改進???
日落又應該點影好呢!?? [smilie=confused.gif]
多多指教!
請大家多多指教!!
頭像
stepheng

日出日落點影得靚?
尼度有個好榜樣.
簡單咁講,
點都要有些前景或構圖既.
記錄美好,分享精彩。
回覆文章