曼聯操練

以相會友
回覆文章
頭像
stepheng

曼聯操練

文章 stepheng »

買飛睇曼聯打波 [smilie=nonono.gif]

免費的就差不多 [smilie=icon_lol.gif]
附加檔案
 唔使驚,我只是對d小白臉飛boot者。
 唔使驚,我只是對d小白臉飛boot者。
 誰可以馴服一大班大球星?當然是費格遜啦----成隊最欣賞的人。<br /><br /> 費格遜:&quot;同我認真d呀,唔係我就... 
 誰可以馴服一大班大球星?當然是費格遜啦----成隊最欣賞的人。

費格遜:"同我認真d呀,唔係我就... 
 另一當家球星,操練都很認真。<br /><br /> 弗格森透露,魯尼其實是個很單純的孩子,“他想踢球,想當隊長,想去罰點球、罰角球、罰任意球,連門球也想罰,他沒別的,就是愛踢球、愛訓練。每個早上他都第一個來訓練場,有時候8點45分就來了。”
 另一當家球星,操練都很認真。

弗格森透露,魯尼其實是個很單純的孩子,“他想踢球,想當隊長,想去罰點球、罰角球、罰任意球,連門球也想罰,他沒別的,就是愛踢球、愛訓練。每個早上他都第一個來訓練場,有時候8點45分就來了。”
 露兩腿先。
 露兩腿先。
 成場最受歡迎該是他了。
 成場最受歡迎該是他了。
 有個中國人身影播,不過如有自知之明還是另找出處好,人地係英格蘭前鋒國腳都無位置,而一個在中國隊都沒有正選的前鋒,而中國隊連在亞洲賽的小組都出線不了,水平如何可想而知。<br /><br /> 要打曼聯?不要開玩笑啦。
 有個中國人身影播,不過如有自知之明還是另找出處好,人地係英格蘭前鋒國腳都無位置,而一個在中國隊都沒有正選的前鋒,而中國隊連在亞洲賽的小組都出線不了,水平如何可想而知。

要打曼聯?不要開玩笑啦。
 阿倫史密夫又真係幾有型的,不過成場無咩心機。<br /><br /> 也難怪的,開鑼後都唔知仲係唔係度。
 阿倫史密夫又真係幾有型的,不過成場無咩心機。

也難怪的,開鑼後都唔知仲係唔係度。
 先跑步熱身。
 先跑步熱身。
記錄美好,分享精彩。
奀仔

文章 奀仔 »

雖然影得吾好....不過都跟你
附加檔案
頭像
stepheng

三張我都好鍾意,咁影法我都無諗過 [smilie=thumbup.gif]

提示:相片壓縮不必太高,尺寸可以大少少 [smilie=icon_smile_approve.gif]
記錄美好,分享精彩。
奀仔

文章 奀仔 »

多謝stepheng兄...整數張壓得無咁大的
附加檔案
頭像
Neil

文章 Neil »

d公仔好細 好難對焦 唔知各位有乜野好辦法
附加檔案
頭像
stepheng

Neil 寫:d公仔好細 好難對焦 唔知各位有乜野好辦法

可能要善用相機的功能了:連續對焦、動態自動對焦...
仲有唔知叫什麼法的,就係收光圈,令景深加大,令目標落在有效景深中...
焦距、光圈、景深的關係有小程序的,可以安裝在部分手機上...

你d相都相當sharp呀.
記錄美好,分享精彩。
頭像
Neil

文章 Neil »

stepheng 寫:
Neil 寫:d公仔好細 好難對焦 唔知各位有乜野好辦法

可能要善用相機的功能了:連續對焦、動態自動對焦...
仲有唔知叫什麼法的,就係收光圈,令景深加大,令目標落在有效景深中...
焦距、光圈、景深的關係有小程序的,可以安裝在部分手機上...

你d相都相當sharp呀.

大部份都唔sharp 你睇到果d係少部份
頭像
chiosir

文章 chiosir »

我貼幾張比賽情況吧.
附加檔案
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

姍姍 來遲 [smilie=confused.gif]
頭像
stepheng

睇來是chiosir的兩個小朋友乖左好多,先有時間整理下舊相. [smilie=rolleyes.gif]
記錄美好,分享精彩。
頭像
chiosir

文章 chiosir »

知我者, 錚sir也! [smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]
回覆文章