我細佬

以相會友
adanov

我細佬

文章 adanov »

做得咁辛苦,一定要玩返夠本 :twisted:
附加檔案
 我細路啊,Cute唔Cute呢,雖然同我比仲有差距,呵呵∼
 我細路啊,Cute唔Cute呢,雖然同我比仲有差距,呵呵∼
 跟我一樣,天生的採花賊*^_^*
 跟我一樣,天生的採花賊*^_^*
 知道做錯事了,趕快找爸爸:D
 知道做錯事了,趕快找爸爸:D
頭像
stepheng

文章 stepheng »

你要把你自己的玉照貼上來先無蝕底呀.
adanov

文章 adanov »

想要黎癖邪? :D

不過睇睇下
原來細路不是找爸爸
是找媽媽,呵呵
頭像
stepheng

你細佬就威啦 [smilie=icon_lol.gif]
附加檔案
 大家估下哪架是買的?
 大家估下哪架是買的?
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

嘩......
等佢大個左實會引以為豪的 [smilie=ruin228.gif]
只有一輛的話就知

5部定6部呀?
平均兩個月一部哦
阿SIR的家真係........

[smilie=hehe.gif]
最後由 adanov 於 週五 5月 20, 2005 17:49 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
stepheng

三輪車是梅老師送的,
可惜拿返來不久就俾破壞大王擰掉一隻耳朵 [smilie=icon_smile_tear.gif]

而家一回家都成隻撲埋來,
傍晚都要用三輪車推他去海邊走一走先放過我,
同以前隻LUCKY差唔多 [smilie=lol.gif]
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

係喎
無左隻耳仔 [smilie=lol.gif]

lucky?!
[smilie=lol.gif] [smilie=lol.gif] [smilie=lol.gif]
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

BB仔真係好大力啊﹗ [smilie=jump.gif]
頭像
stepheng

大力 ?[smilie=nonono.gif]
附加檔案
 最鍾意的東西可能是鎖匙了。
 最鍾意的東西可能是鎖匙了。
 BB最鍾意的人可能是鄰屋的姨姨了。
 BB最鍾意的人可能是鄰屋的姨姨了。
記錄美好,分享精彩。
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

好得意啊~~
第一幅好似條肥肥的蟲仔~~~
adanov

文章 adanov »

我覺得應該將DSC_0938a.jpg那雙手PS走比較震撼 [smilie=hehe.gif]
頭像
stepheng

接受BB大佬意見先 [smilie=icon_smile_bear1.gif]
附加檔案
 做過手腳架,唔好告我虐兒呀。
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

[smilie=baddevil.gif] [smilie=baddevil.gif] [smilie=baddevil.gif]

DSC_1009b.jpg:
細佬咁快搞到咁亂呀 [smilie=lol.gif]
頭像
stepheng

唔怕,BB有嫲嫲 [smilie=icon_lol.gif]
大家記得要對媽咪好D呀 [smilie=ruin228.gif]

不過BB可不是只會破壞無建設 [smilie=nonono.gif]
附加檔案
 嫲嫲你辛苦啦,等我來。
 嫲嫲你辛苦啦,等我來。
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

繼續~
附加檔案
 沒人要~
 沒人要~
 要發奮圖強!!
 要發奮圖強!!