新機試影

以相會友
R197

文章 R197 »

吳老師有新機? [smilie=confused.gif]
頭像
stepheng

文章 stepheng »

係呀,你點發覺?

你點呀?
有快d貼幾張上來睇下啦.
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

如果是直接上傳,把檔案下載後再用影片模式觀看,把滑鼠擺上去就會... [smilie=rolleyes.gif]
附加檔案
好喜歡淺景深這樣東西.
好喜歡淺景深這樣東西.
頭像
stepheng

_MG_0157.jpg尼張咁抽象既 [smilie=confused.gif]

淺景深這樣東西很昂貴.
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

[smilie=lol.gif] 這張是我首次用車身反射影的,查實影什麼都不知道..

Canon有支鏡-EF 50mm f/1.8 II-600多元
貪佢夠平加大光圈 [smilie=sleep.gif]
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

恭喜曬兩位大c的新玩具,,慶賀慶賀.... [smilie=icon_smile_beer.gif]
R197

文章 R197 »

有沒有人除夕出外影相?我要試試影夜景. [smilie=yell.gif]
聯繫:

我打算去影煙花......
頭像
stepheng

影夜景要多幾個人,特別是初中生,
而家一打開報紙幾多搶刧新聞,
為左幾百元可以用磚頭摶頭.
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

[quote="stepheng"]影夜景要多幾個人,特別是初中生,
而家一打開報紙幾多搶
頭像
stepheng

有無報教青局的攝影班呀,包識大把影友.
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

R197 寫:[smilie=lol.gif] 這張是我首次用車身反射影的,查實影什麼都不知道..

Canon有支鏡-EF 50mm f/1.8 II-600多元
貪佢夠平加大光圈 [smilie=sleep.gif]

唔知R197摸熟左部機未,期待R197更多作品.[smilie=hehe.gif]

Nikkor 也有50mm f/1.8,尼支係我近一兩年來影BB的首選.

尼度有些50mm的資料及作品,不過是nikon.
記錄美好,分享精彩。
聯繫:

Nikkor同nikon有咩關係??睇就睇得多,,但真係5係好明...
R197

文章 R197 »

stepheng 寫:

唔知R197摸熟左部機未,期待R197更多作品.[smilie=hehe.gif]

Nikkor 也有50mm f/1.8,尼支係我近一兩年來影BB的首選.

尼度有些50mm的資料及作品,不過是nikon.

好多東西都仲未熟呀,,不過日日都要拎一拎出黎影返幾幅先安樂[smilie=rolleyes.gif]
吳老師幾時得閒呀? [smilie=yell.gif]
頭像
stepheng

Vincent Ieong 寫:Nikkor同nikon有咩關係??睇就睇得多,,但真係5係好明...

nikon的原廠鏡都標有Nikkor,點解就唔知啦.有興趣就睇下:
Nikon公司的發展及歷史
記錄美好,分享精彩。
回覆文章