親子同樂日

以相會友
回覆文章
頭像
stepheng

親子同樂日

文章 stepheng »

本來打算借帶小朋友去玩下乘機影下相,不過似是俾小朋友玩返轉頭.
附加檔案
今日有些意外,D高手幾乎全是N記的,D2X比其它機還要多.
今日有些意外,D高手幾乎全是N記的,D2X比其它機還要多.
唔等你啦.
唔等你啦.
女仔總是慢吞吞既.
女仔總是慢吞吞既.
尼位有D似大B.
尼位有D似大B.
尼位小朋友好有儀態播.
尼位小朋友好有儀態播.
媽媽比小參賽手緊張得多了.
媽媽比小參賽手緊張得多了.
這張算是今日最佳收獲了.
這張算是今日最佳收獲了.
記錄美好,分享精彩。
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

唉,,最衰我反左鄉下啦,,,唔係一定影反夠本,,,
不過渣住部普通dc,,,行埋d高手DSRL度都有d驚,,
有時直情唔感行埋去!!!
頭像
stepheng

文章 stepheng »

我又唔係咁諗播,
睇住佢地拿住D頂級器材,
我又唔覺佢地的作品好出色播,
潑一潑我對器材的追求的冷水.

仲有,
如有人咁睇你,
那人勁極有限.
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

刀仔鋸大樹更令人肅然起敬 [smilie=kill.gif]
聯繫:

stepheng 寫:我又唔係咁諗播,
睇住佢地拿住D頂級器材,
我又唔覺佢地的作品好出色播,
潑一潑我對器材的追求的冷水.

仲有,
如有人咁睇你,
那人勁極有限.

甘我又未試過,,我只不過係驚姐,,,一般如果真係想甘ge話,,佢地都會用行動表示啦
!
聯繫:

philip 寫:刀仔鋸大樹更令人肅然起敬 [smilie=kill.gif]

55...認同認同,,,講得好!!
聯繫:

如果係甘,,等我買部哈蘇,飛思超反佢先!!(有機會ge話)!哈哈!!
回覆文章