點樣影車車

以相會友
回覆文章
車仔傑

點樣影車車

文章 車仔傑 »

相機性能吾好計較,傻瓜機一部 [smilie=lol.gif]

上星期日特登走去無咁多人車地方試下影 [smilie=bye.gif]
影來影去都吾太合心水 [smilie=banghead.gif]
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

哈..當然是搵人坐上去擺post屎或者開行佢影啦...
記得帶大頭佛a!!! [smilie=lol.gif]
車仔傑

文章 車仔傑 »

大頭佛冬天先帶啦,好熱架 [smilie=lol.gif]
之前另一個人影.......分享下 [smilie=bye.gif]
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
聯繫:

350D + 50/1.8,, [smilie=thumbup.gif]
啲波波好靚..好波,好波...得閒介紹黎識下.. [smilie=hehe.gif]
rescue

文章 rescue »

ape 50 播....有冇影 100 ar
車仔傑

文章 車仔傑 »

rescue 寫:ape 50 播....有冇影 100 ar

ha ha黃色嗰架APE咪就係100黎lo [smilie=frog.gif]
我嗰架XR先係50......
[smilie=lol.gif]
rescue

文章 rescue »

車仔傑 寫:
rescue 寫:ape 50 播....有冇影 100 ar

ha ha黃色嗰架APE咪就係100黎lo [smilie=frog.gif]
我嗰架XR先係50......
[smilie=lol.gif]

係咪....原來戈架係100黎架....真係失覺曬 [smilie=ruin228.gif]
rescue

文章 rescue »

我都有影車車....不過影到好怪....我影相仲好易手震....... [smilie=banghead.gif]
附加檔案
車仔傑

文章 車仔傑 »

珠海賽車場快拍 [smilie=lol.gif]
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
聯繫:

係咪用你部m記pda影ga???
車仔傑

文章 車仔傑 »

Vincent Ieong 寫:係咪用你部m記pda影ga???

咁睇得起我部摩托**.......我用部kodak傻瓜機影咋 [smilie=bebe.gif]
聯繫:

我放我部大機wo,,有無興趣a???7000大元.... [smilie=lol.gif] [smilie=lol.gif]
車仔傑

文章 車仔傑 »

Vincent Ieong 寫:我放我部大機wo,,有無興趣a???7000大元.... [smilie=lol.gif] [smilie=lol.gif]

我哋咁好貧友........70蚊la [smilie=hehe.gif] (講笑)
邊到有錢呀我.....月入2千....食都用左大半......遲一兩年啦 [smilie=rolleyes.gif]
車仔傑

文章 車仔傑 »

黎D澳門大賽車先 [smilie=spin2.gif]
圖檔
圖檔
圖檔
回覆文章