09年武漢植物園~

旅行攝影,攝影旅行
回覆文章
DJlam

09年武漢植物園~

文章 DJlam »

哈哈..趁清明有假~就踩單車去植物園影下相...
[smilie=hehe.gif] 那天由早上九點玩到下午四點..都差5多踩左廿幾公里啦~
附加檔案
最後送上靚女相一大張~
<br />看看她幾情深咁望住我~就証明我吸引到女仔!!
最後送上靚女相一大張~
看看她幾情深咁望住我~就証明我吸引到女仔!!
像在賣廣告= =
像在賣廣告= =
蟲蟲
蟲蟲
覺得奇怪~影下來了~
覺得奇怪~影下來了~
呢個叫夜皇后~
呢個叫夜皇后~
再來~
再來~
郁金香~
郁金香~
我的單車~
我的單車~
早上九點出發~
早上九點出發~
頭像
stepheng

文章 stepheng »

當年遊完東湖磨山公園後,見植物圖就在附近,坐兩站車去到門口後,三十元的門票把我們逼退,唔知有冇記錯.

點解會諗起?因為D鬱金香,當時係門口有尼D鬱金香作賣點,但當時離關門時間還有半小時度,半小時30元真係唔捨得.

唔知DJlam去到門票多少錢呢?
記錄美好,分享精彩。
DJlam

文章 DJlam »

丫sir~你幾時去家.~我地去戈陣貴左lu ~40蚊~
但我地用學生証入~哈哈..只要廿蚊..但都好q貴..
我地去完植物園之後又去左磨山
戈度又要廿蚊= =..
去一次剩係入場貴都好q貴
rescue

文章 rescue »

[smilie=thumbup.gif] [smilie=thumbup.gif]
d花影得好靚

最尾戈幅 人比花嬌[smilie=icon_lol.gif]

你戈到就好LA 咁大地方踩單車
頭像
stepheng

文章 stepheng »

DJlam 寫:丫sir~你幾時去家.~我地去戈陣貴左lu ~40蚊~
但我地用學生証入~哈哈..只要廿蚊..但都好q貴..
我地去完植物園之後又去左磨山
戈度又要廿蚊= =..
去一次剩係入場貴都好q貴

岩岩係兩年前:复活節武漢自由行

磨山公園當時太約係30~50元,真係好貴,
看來武漢真是一個富裕的地方,
人民收入一定是很高了,
公園動軋就係幾十元.

武漢最令我好印象的是的士,
起表只要三塊,
揮手即有,
澳門如係咁,