快報名參加2005夏令物理課程

回憶區
主題已鎖定
Nicole
聯繫:

快報名參加2005夏令物理課程

文章 Nicole »

[smilie=kill.gif] 現在好少人報呀 ----------------快啲去學生天地報名啦 [smilie=kill.gif]
自製划艇班
雙馬達機械造型班
頭像
stepheng

文章 stepheng »

等我介紹下先,那個屬於MB-07,都幾抵報架,那架訂貨要17元左右且未計運費再加電池,那課程兩節課20元,超晒值啦,學校可說是虧本的,不過大家最重要的是能多些活動,我計劃一堂在課室砌,另一堂去松上纜車下面有一淺水處玩,到時都唔知仲有無水 [smilie=confused.gif]

本來我打算訂
MB-100和MB-103,可惜話無貨,大家再睇下對那些有興趣,約多幾個同學又可以開班啦.

http://www.telefact.com.cn/products/TJ/ ... ts-mxs.htm
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

我見到其它野好過隱wo
如MK-1,RP200等
不過我諗一定好貴我就買唔起架啦.....
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

環山賽時,我記得松山上的淺水處好像沒有水了...
不知道現在有沒有~~
頭像
stepheng

今日去睇下,原來是上一堂要10元,兩堂加材料要40元,始終是私校,唔似官校有無限資源,始終要考要成本.

到時無水點算呢,有什麼地方好介紹?
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

得6個人咋 [smilie=donno.gif]
頭像
stepheng

如果六個人學校肯開班的話,到時用我架新車車剛剛好車大家週圍去搵水源放艇仔 [smilie=icon_lol.gif]

可能大家嫌尼個難度太低無意思,
原來在五月中的機械人奧運會改在七月廿四日舉行,到時大家都得閒d,大家可以一顯身手且免費,但大家千萬唔好拿左零件就消失,上次得兩個同學仔做得好d.遲d我會把章程放上來.
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

stepheng 寫:如果六個人學校肯開班的話,到時用我架新車車剛剛好車大家週圍去搵水源放艇仔 [smilie=icon_lol.gif]

可能大家嫌尼個難度太低無意思,
原來在五月中的機械人奧運會改在七月廿四日舉行,到時大家都得閒d,大家可以一顯身手且免費,但大家千萬唔好拿左零件就消失,上次得兩個同學仔做得好d.遲d我會把章程放上來.

咦 啊sir你好似講緊我Wor [smilie=lol.gif]
頭像
stepheng

仲有無興趣繼續做,我打算約大家一星期一兩個時間回來做下,時間要睇大家的空檔,希望你能返來啦 [smilie=bye.gif] .
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

點解勞校網嗰都無物理ge上堂課程 [smilie=yell.gif]
頭像
stepheng

因為得七個人所以開唔成,
集中精力做機械人奧運會那個吧.
記錄美好,分享精彩。
車仔傑

文章 車仔傑 »

stepheng 寫:因為得七個人所以開唔成,
集中精力做機械人奧運會那個吧.

吓我交左錢哥喎,咁點算啊 [smilie=confused.gif]
頭像
stepheng

一定可以取回的,
班主任如無講提一提班主任.
記錄美好,分享精彩。
主題已鎖定