街坊反映攝影賽徵件(ZZ)

adanov

街坊反映攝影賽徵件(ZZ)

文章 adanov »

街總靑洲社區中心(靑年義工組)主辦“街坊反映”社區問題逐個攝影比賽,利用攝影比賽的方式,引起本澳居民對已存的社區問題加以了解及反映。比賽分為初級組十三至十八歲,高級組十九歲或以上,截止日期為本月十五日,歡迎踴躍參加。查詢可電:225914/232994/225730。
(來源:2005-6-7澳門日報電子版)

阿SIR,你的相終於可以讓更多的人看到了 [smilie=frog.gif]
頭像
stepheng

文章 stepheng »

我喜歡這類的比賽,希望能抽出時間去參加下比賽先,有什麼獎品呀?
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

咁快問定獎品喇 [smilie=ruin228.gif]

蘋果也參加吧
支持你打底阿SIR~ [smilie=baddevil.gif] [smilie=baddevil.gif]
頭像
stepheng

無機會既 [smilie=nonono.gif]
萍果可參加初級組,我要參加高級組,
不是技術高級是年齡高級哦 [smilie=85.gif]
記錄美好,分享精彩。
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

現在沒有相機...
參加比賽也只是有心無力...
而且我從來也沒有參加過任何的攝影比賽~ [smilie=icon_lol.gif]

本月十五日還在考試中哦..... [smilie=rolleyes.gif]
adanov

文章 adanov »

哎也也
阿sir的相機還在我這
頭像
stepheng

點解話尼個比賽我有興趣呢?
因為睇佢的宗旨是反映社區問題,
睇來靚不是主要因素,
能反映社區問題才重要,
我咁鍾意揭人瘡疤咪岩晒我啦.
所以蘋果如有想法及目標,
星期日一齊出動啦,
高級低級相機都一樣用法,
對住目標按下去.

睇來飛力誤會我啦,
我諗住如果獎品勁的話我就唔參加啦,
因為一定有很多勁人參加,
我去都係無份啦.
我頭先岩岩去八下:

初級組:
設冠、亞、季軍,各得獎金300、200、100元及獎杯一座。
優良獎7名,各得獎金30。
入圍獎10名、各得禮物一份。

高級組:
設冠、亞、季軍,各得獎金500、300、200元及獎杯一座。
優良獎7名,各得獎金50。
入圍獎10名、各得獎金禮物一份。

都無講是什麼幣,唔知會是英磅定美金呢 [smilie=rolleyes.gif]
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

哎也~
我又一次誤會了我們的阿SIR了 [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

話之佢多吾多勁人啦
去喇去喇
唔企點會識得行呢?
goGOgo!

哎也,入選獎都係咁30,50....
咁一定無外帶全家餐了 [smilie=icon_smile_tear.gif]

係澳門,唔講明那當然是MOP/HKD啦
點會係美金同英磅呢?
阿sir,你出卷有時都唔會講到太明
唔好玩人喇~ [smilie=ruin228.gif]

不過我覺得都有可能係....日元~ [smilie=lol.gif] [smilie=lol.gif]
蘋果
聯繫:

文章 蘋果 »

可能是期未考試的重大壓力...
星期六、日蘋果都想留在家中溫習......
暫時不太多想其他的事了.... [smilie=icon_biggrin.gif]
adanov

文章 adanov »

明天就截稿了
不知阿sir有沒有影到相呢?
怪吾得阿sir買大炮
原來要偷拍 [smilie=sasmokin.gif]

蘋果加油啊~ [smilie=246.gif]
橙橙也要加油~ [smilie=246.gif]
我明天也有考試 [smilie=freak5.gif]
祝這
頭像
stepheng

唔提差d唔記得,
拿d舊野去交試下.

大炮不嬲都有些興趣且算平,
不過之前實在是太忙完全無時間去影,
最近算可以喘一喘氣咪買來玩玩.
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

好開心呀 [smilie=jump.gif]
岩岩收到電話通知我得左亞軍季軍優良獎各一個,
下星期二下午去領獎 [smilie=jump.gif]

更開心的是有人說我如得前三名願意出我半部相機的錢 [smilie=lol.gif]
加上另一半相機的錢算是橫財,
我部相機唔使錢呀 [smilie=spin2.gif]
記錄美好,分享精彩。
yes-no
聯繫:

文章 yes-no »

恭喜阿sir呀 [smilie=icon_lol.gif]
但係戈個幫你出半部相機錢ge 人就唔係幾開心lo [smilie=spin2.gif]
頭像
stepheng

都未必既,
因為一個人只能交三張相,
我有五張相
我搭那人也有份獲獎,
都有份開心一陣既 [smilie=lol.gif]
記錄美好,分享精彩。
adanov

文章 adanov »

恭喜恭喜!! [smilie=thumbup.gif]
阿SIR,我通知你架~ [smilie=hehe.gif]
應該俾少少TIPS喇~ [smilie=lol.gif]

幾時請埋我地去"開心天地"開心一番啊 [smilie=ruin228.gif]

另外建議阿SIR貼一貼你獲獎的相∼ [smilie=jump.gif]

最後預祝阿SIR下次在更重要的比賽取得更好的成績 [smilie=kill.gif]
回覆文章