攝影活動&比賽消息

頭像
stepheng

文章 stepheng »

我地學校有哪些同學比較勁呢?
我學校網上見有兩位初二同學得獎了.

童真當然是在多兒童的地方找啦.如:遊樂場,動物園...
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

戈兩個比賽,我記得影過相,
但過咗期都未拎去....
聽佢地講好容易得獎...=.=
唔制呀 [smilie=icon_headache.gif]
頭像
stepheng

前兩晚我收到個通知,話我交那5個北區十最都入選,唔知入選的意思是什麼?唔知有無 [smilie=icon_money.gif]
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

如果冇睇錯,
北區十最好似得10個獎..
咁吳老師你......
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

stepheng 寫:我地學校有哪些同學比較勁呢?
我學校網上見有兩位初二同學得獎了.

童真當然是在多兒童的地方找啦.如:遊樂場,動物園...

因為戈個比賽無咩人知ma
所以作品水平都唔係好高,
勞校高三好似有個人好勁架,,,壁報籃色戈張大三巴就係呢位高手嘅傑作
聯繫:

R197 寫:如果冇睇錯,
北區十最好似得10個獎..
咁吳老師你......

如果係,甘我地咪佔左80%
頭像
stepheng

可唔可以透露下係邊個,
可能我會教過佢,
有機會大家互相學習下.

壁報我比較欣賞的是荷花那張,
唔知係邊位同學的傑作呢?
而家我都遠未能影到那張的水平,
希望來緊的兩三個月可以影到靚荷花,
前一排我仲專登買左一本影荷花的書添.
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

Vincent Ieong 寫:因為戈個比賽無咩人知ma
勞校高三好似有個人好勁架,,,壁報籃色戈張大三巴就係呢位高手嘅傑作

咁呢位人兄係未攝影組的師兄師姐?
我都幾想識下佢地.....
adanov

文章 adanov »

阿sir,有影荷花活動啊!!快d參加啦

日期:2006年6月10日(星期六)至 2006年6月11日(星期日)兩日一夜
時間:預計早上八點澳門關口集口, 約第二日晚上九點回澳
住宿:代定, 看人數book房
膳食:兩午 + 壹晚 + 壹早
費用:MOP$600 ~ MOP $700 (多除少補)
截止報名日期:2006年6月1日

http://www.pfocus.net/index.php?showtop ... ntry162199

stepheng 寫:可唔可以透露下係邊個,
可能我會教過佢,
有機會大家互相學習下.

頭像
stepheng

6月11日要交論文定稿,你去吧.

不過荷花世界可以留低有時間自己去.
記錄美好,分享精彩。
聯繫:

R197 寫:
Vincent Ieong 寫:因為戈個比賽無咩人知ma

咁呢位人兄係未攝影組的師兄師姐?
我都幾想識下佢地.....

係a,佢校運會係帶過david出去影相ga!!!
聯繫:

stepheng 寫:可唔可以透露下係邊個,
可能我會教過佢,
有機會大家互相學習下.

荷花,關閘,牌坊,都係出自呢個人ga,,,
但係係呢度唔可以開名個bo,不如你問下林sir咪得lo..
最多話埋比你知佢係初三戊ge!!!!!!!!
R197

文章 R197 »

Vincent Ieong 寫:我都幾想識下佢地.....
係a,佢校運會係帶過david出去影相ga!!!

帶過David出去的,
係邊個呢...
聽日去問下先........ [smilie=yell.gif]
頭像
stepheng

初三戊我有教,如透露一個姓,我就該估到係邊個了.
記錄美好,分享精彩。
聯繫:

stepheng 寫:初三戊我有教,如透露一個姓,我就該估到係邊個了.

sorry,,打錯字,應該係高三戊,真係唔好意思 [smilie=icon_lol.gif]
回覆文章