攝影活動&比賽消息

R197

文章 R197 »

Vincent Ieong 寫:sorry,,打錯字,應該係高三戊,真係唔好意思 [smilie=icon_lol.gif]

高三戊,我唸知道邊個了.. [smilie=rolleyes.gif]
Vincent Ieong
聯繫:

文章 Vincent Ieong »

R197 寫:
Vincent Ieong 寫:sorry,,打錯字,應該係高三戊,真係唔好意思 [smilie=icon_lol.gif]

高三戊,我唸知道邊個了.. [smilie=rolleyes.gif]

文靜a,成個勞校無邊個可以夠佢勁,但係佢仲有幾個星期就要離開勞校a,真係唔捨得!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R197

文章 R197 »

Vincent Ieong 寫:文靜a,成個勞校無邊個可以夠佢勁,但係佢仲有幾個星期就要離開勞校a,真係唔捨得!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

佢都帶過我出去,
當時無論靜定係動,
佢都可以影得好靚,
而且又只係用一部一般家庭用的數碼相機,
所以不得不佩服 [smilie=adore2.gif]

唔知佢有冇ICQ,MSN之類的東東呢~
聯繫:

R197 寫:
Vincent Ieong 寫:文靜a,成個勞校無邊個可以夠佢勁,但係佢仲有幾個星期就要離開勞校a,真係唔捨得!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

佢都帶過我出去,
當時無論靜定係動,
佢都可以影得好靚,
而且又只係用一部一般家庭用的數碼相機,
所以不得不佩服 [smilie=adore2.gif]

唔知佢有冇ICQ,MSN之類的東東呢~

無a
聯繫:

其實車與生活應該點影呢,,
我諗極都諗唔到,有無d實際例子呢???
頭像
stepheng

文章 stepheng »

救護車,巴士,垃圾車,消防車,的士...
總會有個合適的.
記錄美好,分享精彩。
聯繫:

我有個影義工ge攝影比賽a,,,,,,唔知大家有無興趣a?????
頭像
stepheng

自己未必會參加,但講來俾大家參考下. [smilie=icon_smile_adeal.gif]
記錄美好,分享精彩。
聯繫:

stepheng 寫:自己未必會參加,但講來俾大家參考下. [smilie=icon_smile_adeal.gif]

嘩,,甘咪又一個對手???? [smilie=icon_lol.gif]
不過無所謂!!!!!
佢無擺上網a,,有興趣問林倫偉老師攞表啦,,
我比左好多佢,,,如果佢無,,,就黎問我攞啦!!!!!!
附加檔案
聯繫:

報名表:
附加檔案
R197

文章 R197 »

我想問,車與生活戈度,佢話用黑咭裝裱,即係點樣?
頭像
stepheng

我去文具鋪買張黑卡用雙面膠黏上去.
記錄美好,分享精彩。
R197

文章 R197 »

一陣間去曬相....
仲要搞其他東西.

有兩個主題搵唔到啊. [smilie=kill.gif]

不過今次第一次參加.唔知成績如何 [smilie=sleep.gif]
頭像
stepheng

吸收經驗及學習吧.
記錄美好,分享精彩。
頭像
stepheng

第十屆國際青年舞蹈節攝影比賽

主 辦 : 教育暨青年局
協 辦 : 澳門攝影學會
目 的 : 為了能留下“第十屆國際青年舞蹈節” 翩翩的舞姿,巡遊及戶外表演當天現場的盛況
主 題 :
 巡  遊
  7月8日下午17:00至18:30由大三巴牌坊至議事亭前地;如遇天雨則改為7月13日同時間及地點舉行
 戶外表演
  7月10日晚上20:00至21:30宏建與宏開大廈的休憩區
  7月12日晚上20:00至21:30議事亭前地

對 象 : 凡年齡介乎13至45歲之本澳居民均可參加
作 品 : 8吋x10吋(20cm x 25.5cm)的相片

收件日期/地點:2006年7月17日至2006年8月1日
 駿菁活動中心(澳門順景廣場近馬場東大馬路)
  電話:425110/425112 圖文傳真:425900
 終身學習服務站(得勝馬路12號B)
  電話:569440

詳細章程及參加表格

7月10日晚上20:00至21:30宏建與宏開大廈的休憩區就在屋企樓下,到時見 [smilie=bye.gif]
記錄美好,分享精彩。
回覆文章